


کلانه نوعی خوراک بهاره مربوط به استان کردستان است که در شهرهای مختلف این استان طبخ میشود. البته به لطف امکانات عصر جدید، این غذا در تمامی فصول سال طبخ میشود و شما میتوانید در هر فصلی از سال که به این منطقه سفر کردید این طعم بینظیر را تجربه کنید. کلانه را غذایی 300 ساله میدانند که علاوه بر بومیان منطقۀ کردستان در میان گردشگران محبوبیت بسیار زیادی دارد. جالب است بدانید که کلانه به دلیل سرعت بالای پخت عنوان قدیمیترین فست فود جهان را از آن خود کرده است که البته با توجه به مواد طبیعی و سالمی که در آن به کار میرود، هیچیک از مضرات دیگر فستفودهای معمول را ندارد. کلانه انتخابی بسیار مناسب و مقوی برای وعدۀ صبحانه است.
سه شنبه ۳۰ خرداد ۲بیشتر بخوانید
در وصف آب دوغ خیار آورده اند که این مثلث طلایی که آن را در چله تموز(تابستان) به یمن و برکت گرمای بی حد و خارج از توان و ایضاً به سبب خنکی جان و جگر در فصل وِلو که معمولاً دو هفته است و شاهان و درباریان و ایضاً کل ساختمان همه کارها را تعطیل می کردند و برای درک حال رعیت به میان آنها می رفتند و فقط همین غذا را می خوردند و بعد از آن آروغ می زدند و اُرد ناشتا می دادند چون عمراً سلطان و اطرافیان با خوردن آب دوغ خیار سیر شوند.
چهارشنبه ۱۸ مرداد ۲بیشتر بخوانید
کره جنوبی کشوری شگفتانگیز با آدابورسوم، نگرش و غذاهایی خاص و منحصربهفرد است. غذاخوردن در کره جنوبی تنها سیرکردن شکم نیست؛ بلکه تجربهای لذتبخش است که با فرهنگ مردم عجین شده است. به همین دلیل غذاهای کرهای محبوبیت بینالمللی دارند و در سطح جهانی پرطرفدارند. در این نوشته از مجله گردشگری ره بال آسمان میخواهیم معروف ترین غذاهای کره ای را به شما معرفی کنیم و از عطر و طعمشان برایتان بگوییم؛ پس تا پایان همراه ما باشید.
سه شنبه ۱ اسفند ۲بیشتر بخوانید
سوپ ها یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در دوره کنونی می باشد که معمولا به عنوان پیش غذا و بیشتر به عنوان غذا استفاده می شود که در دو نوع سرد و گرم سرو می گردد در این مقاله از پایگاه خبری گردشگری لبخند سبز می خواهیم شما را با انواع سوپ های سرد مخصوص تابستان که در اکثر نقاط دنیا سرو می گردد آشنا کنیم و طرز تهیه آن را یاد بدهیم
سه شنبه ۱۹ تیر ۳بیشتر بخوانید
یکی از هیجانانگیزترین بخشهای گردشگری و سفر به شهرها و کشورهای مختلف دنیا، امتحانکردن غذاهای بومی و محلی آنهاست. غذاها و آداب غذاخوردن هر منطقه، ما را به دل فرهنگ آن نقطه از جهان میبرد و رازهایی جذاب ذائقه و علایق مردم را نشانمان میدهد.
جمعه ۵ مرداد ۳بیشتر بخوانید
یش جزیرهای زیبا در جنوب ایران است که مجموعهای از تفریحات مهیج، مراکز خرید لوکس و جاذبههای گردشگری متعددی را در دل خود جای داده است. در این شهر شما میتوانید هم حسابی تفریح کنید و هم در رستورانهای محلی و بینالمللی آن دلی از عزا در بیاورید. در این نوشته قصد داریم خوشمزهترین غذاهای محلی کیش را به شما معرفی کنیم. اگر از سفر به سرزمین افسانهای عطرها و مزهها لذت میبرید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
جمعه ۸ فروردین ۴بیشتر بخوانید
سوهان قم، نماد شیرینیهای ایرانی، قدمتی ۱۵۰ ساله دارد. داستان پیدایش آن به سال ۱۲۸۹ هجری قمری (دوره قاجار) بازمیگردد، زمانی که برای افتتاح صحن اتابکی حرم حضرت معصومه (س)، حلواپزی به نام ملّا ابراهیم شماعی، حلوايی از آرد، شکر، روغن، پسته، زعفران و گلاب تهیه کرد.
سه شنبه ۳۱ تیر ۴بیشتر بخوانید
اگر به دنبال غذایی هستید که هم ظاهرش دلبر باشد و هم طعمش شما را به سفری دوردست ببرد، این بادمجان شکم پر دقیقاً همان انتخاب سلطنتی شماست. گوشت مزه دار، سبزیجات تازه و عطر ادویهها در آغوش بادنجانهای براق و خوش پخت، ترکیبی میسازند که از اولین لقمه تا آخرین، شما را مجذوب خودش میکند.
جمعه ۲۴ مرداد ۴بیشتر بخوانید
وقتی اسمش «شاهزاده» باشد، طبیعی است که شکوه و طعمی خاص انتظارمان را بکشد. این کباب خوشرنگ، ترکیبی از گوشت نرم و ادویههای معطر است که همراه برنج زعفرانی یا نان تازه، یک سفرهی سلطنتی برایتان میچیند.
دوشنبه ۳ شهریور ۴بیشتر بخوانید
اگر دنبال غذایی هستید که هم شبیه یک پازل خوشمزه باشد و هم در هر لقمهاش طعم و عطر تازهای کشف کنید، بورک سیبزمینی و پنیر همان انتخاب لذیذ شماست. ورقهای نازک خمیر یوفکا که لایهلایه روی هم مینشینند، پر میشوند از سیبزمینیهای طلاییشده و عطر ادویهها، و در پایان با دوستی صمیمی پنیر پیتزا همهچیز به اوج میرسد.
سه شنبه ۱۱ شهریور ۴بیشتر بخوانید
گاهی وقتها دلمون میخواد یک خورش متفاوت درست کنیم؛ هم خوشمزه باشه، هم سالم و پر از سبزیجات مفید. خورش مخلوط گلکلم و بروکلی دقیقاً همون غذاییه که میتونه سفرهتون رو رنگی و خوشعطر کنه. ترکیب کوفتهریزههای سرخشده با طعم خاص بروکلی و شیرینی ملایم گلکلم، یه خورش سبک و خوشمزه بهتون میده که در کنار برنج ایرانی، واقعاً دلچسبه
شنبه ۵ مهر ۴بیشتر بخوانید
اگر اهل طعمهای ترش و دلچسب شمالی هستی، بدون شک ترش شامی گیلانی یکی از خوشعطرترین و خاصترین غذاهاییست که باید امتحانش کنی.
يكشنبه ۲۷ مهر ۴بیشتر بخوانید
مجله سینمایی و گردشگری لبخند سبز
معرفی آثار باستانی و جاذبه های گردشگری ، مراکز خرید ، رستورانها ، مراکز فرهنگی و هنری ، غذاها و آئین های سنتی ، گردشگری سلامت و تمام آنچه به گردشگری ربط دارد و نقد فیلم و سریال و معرفی آنها و هر آنچه به سینما ربط دارد و ندارد، البته با چاشنی لبخند چون قرار است کاری کنیم که حالمان بهتر بشود.
تاریخ شروع فعالیت سایت : اول دی ماه 1401
تهران پلاک 55 واحد 15
والا به خدا شما زنگ بزن ما خودمان خدمت می رسیم چرا شما بیفتید تو زحمت اگر هم خیلی مشتاق دیدن ما هستید تماس تصویری و بعدش هم کارت به کارت مبلغ آگهی که سفارش دادید .
اگر ایمیل زدید شما که دستتان به زدن عادت کرده یک پیامک هم بزنید راه دوری نمی رود ثواب دارد .
09126465250
labkhandsabz1@gmail.com
امیدوارم لبخند در لحظه لحظه زندگیتان جاری باشد .
تمامی عکسها و نوشته های این سایت بجز آنها که کپی می کنیم تولید خودمان است و هر گونه بهره برداری از آن مجاز است ( شما که بر می دارید چرا خودمان را سبک کنیم اونم تو این گرونی فقط اسم ما به عنوان نویسنده این گوشه کنارها بنویسید ممنون می شوم اگر لینک هم دادید که چه بهتر ) و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

.jpg)








