menusearch
labkhandsabz.ir

گردشگری غذایی

جستجو
پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۵:۵۱

محبوب ترین غذاهای دنیا

محبوب ترین غذاهای دنیا

یکی از هیجان‌انگیزترین بخش‌های گردشگری و سفر به شهرها و کشورهای مختلف دنیا، امتحان‌کردن غذاهای بومی و محلی آن‌هاست. غذاها و آداب غذاخوردن هر منطقه، ما را به دل فرهنگ آن نقطه از جهان می‌برد و رازهایی جذاب ذائقه و علایق مردم را نشانمان می‌دهد.

جمعه پنجم مرداد ۰۳ بیشتر بخوانید

کلانه کردستان قدیمی ترین فست فود جهان

کلانه کردستان قدیمی ترین فست فود جهان

کلانه نوعی خوراک بهاره مربوط به استان کردستان است که در شهرهای مختلف این استان طبخ می‌شود. البته به لطف امکانات عصر جدید، این غذا در تمامی فصول سال طبخ می‌شود و شما می‌توانید در هر فصلی از سال که به این منطقه سفر کردید این طعم بی‌نظیر را تجربه کنید. کلانه را غذایی 300 ساله می‌دانند که علاوه بر بومیان منطقۀ کردستان در میان گردشگران محبوبیت بسیار زیادی دارد. جالب است بدانید که کلانه به دلیل سرعت بالای پخت عنوان قدیمی‌ترین فست فود جهان را از آن خود کرده است که البته با توجه به مواد طبیعی و سالمی که در آن به کار می‌رود، هیچ‌یک از مضرات دیگر فست‌فودهای معمول را ندارد. کلانه انتخابی بسیار مناسب و مقوی برای وعدۀ صبحانه است.

سه شنبه سی ام خرداد ۰۲ بیشتر بخوانید

آب دوغ خیار غذای سلاطین

آب دوغ خیار غذای سلاطین

در وصف آب دوغ خیار آورده اند که این مثلث طلایی که آن را در چله تموز(تابستان) به یمن و برکت گرمای بی حد و خارج از توان و ایضاً به سبب خنکی جان و جگر در فصل وِلو که معمولاً دو هفته است و شاهان و درباریان و ایضاً کل ساختمان همه کارها را تعطیل می‌کردند و برای درک حال رعیت به میان آنها می‌رفتند و فقط همین غذا را می‌خوردند و بعد از آن آروغ می‌زدند و اُرد ناشتا می‌دادند چون عمراً سلطان و اطرافیان با خوردن آب دوغ خیار سیر شوند.

چهارشنبه هجدهم مرداد ۰۲ بیشتر بخوانید

معروفترین غذاهای کره ای

معروفترین غذاهای کره ای

کره جنوبی کشوری شگفت‌انگیز با آداب‌ورسوم، نگرش و غذاهایی خاص و منحصربه‌فرد است. غذاخوردن در کره جنوبی تنها سیرکردن شکم نیست؛ بلکه تجربه‌ای لذت‌بخش است که با فرهنگ مردم عجین شده است. به همین دلیل غذاهای کره‌ای محبوبیت بین‌المللی دارند و در سطح جهانی پرطرفدارند. در این نوشته از مجله گردشگری ره بال آسمان می‌خواهیم معروف ترین غذاهای کره ای را به شما معرفی کنیم و از عطر و طعمشان برایتان بگوییم؛ پس تا پایان همراه ما باشید.

سه شنبه یکم اسفند ۰۲ بیشتر بخوانید

انواع سوپ سرد سایر ملل برای روزهای گرم تابستان + دستور پخت

انواع سوپ سرد سایر ملل برای روزهای گرم تابستان + دستور پخت

سوپ ها یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در دوره کنونی است که معمولا به عنوان پیش غذا و بیشتر به عنوان غذا استفاده می‌شود که در دو نوع سرد و گرم سرو می‌گردد در این مقاله از پایگاه خبری گردشگری لبخند سبز می‌خواهیم شما را با انواع سوپ های سرد مخصوص تابستان که در اکثر نقاط دنیا سرو می‌گردد آشنا کنیم و طرز تهیه آن را یاد بدهیم

سه شنبه نوزدهم تیر ۰۳ بیشتر بخوانید

بزقرمه غذای اصیل ایرانی از شیراز تا کرمان

بزقرمه غذای اصیل ایرانی از شیراز تا کرمان

استان های کرمان و فارس در کنار همه ی جاذبه‌ های فرهنگی خود ‌دارای غذاهای سنتی و محلیِ پرطرفدار بسیاری است. بزقرمه یکی از غذاهای معروف، با طعمی فوق العاده و نامی عجیب است. این غذا به سبب وجود گوشت بسیار لطیف و خوشمزه بزغاله در ترکیب خود به این اسم نامیده‌ شده است، اما امروزه اغلب از گوشت گوسفند در طبخ آن استفاده می‌شود. این غذای محبوب همچنان در بین مردم عشایر ایل قشقایی از رونق بسیاری برخوردار است و اغلب در جمع‌ های خانوادگی و خودمانی برای وعده‌ ی نهار طبخ می‌شود.

پنج شنبه بیست و نهم دی ۰۱ بیشتر بخوانید

ته چین غذایی از ته ته چین

ته چین غذایی از ته ته چین

ته چین را می‌توان اولین غذای مشترک دو ملت ایران و چین نامید، این غذای خاص ایرانی چینی که از ایران به ته‌چین رفته و ازآنجا به تمام کشورهای دیگر صادر گردیده که آن را به نام سوچی چین می‌شناسند که مخلوطی است از برنج شفته و ماهی نپخته که با ترشی کیمچی تند کره‌ای میل می‌کنند ولی در ایران آن را با مرغ، بادمجان و هر آنچه در یخچال از شب قبل مانده باشد مخلوط می‌کنند و باکمی ماست و زعفران که نه چون گران است به‌جایش زردچوبه می‌پزند و به خورد عاشقان ته‌دیگ می‌دهند.

پنج شنبه بیست و هفتم بهمن ۰۱ بیشتر بخوانید

دستور پخت کلم پلواز شیراز تا مشهد

دستور پخت کلم پلواز شیراز تا مشهد

شیراز از زمانهای دور به همه چیز معروف بوده است و هر آنچه خوشمزه است حتما یک رگ و ریشه ای  از شیراز دارد مثلا فالوده شیرازی البته فالوده کرمانی هم داریم ولی شیرازی آن یک چیز دیگر است و یا همین کلم پلو که اصلش برای شیراز است ولی اانواع مختلفی از تهران تا تبریز و از تبریز تا مشهد و از آنجا تا خود کیش هم برای خودشان یک کلم پلو دست و پا کرده اند البته نه اینکه خیلی فرق داشته باشند بلکه کمی ادویه و نمک فلفلش را زیاد و کم کردند و یا سبزی های محلی خودشان را ریختند و شد برای آن منطقه ولی اصلش برای شیراز است در ادامه چند مدل کلم پلو که شامل کلم پلو شیرازی، کلم پلو تهرانی، کلم پلو مجلسی و کلم پلو با گل کلم را برایتان می‌اوریم که امیدوارم از خواندن آن دهانتان آب بیفتد و بعد از درست کردن از خوردنش لذت ببرید

پنج شنبه یازدهم اسفند ۰۱ بیشتر بخوانید

غذاهای مخصوص شب عید نوروز در شهرهای مختلف

غذاهای مخصوص شب عید نوروز در شهرهای مختلف

آداب و رسوم عید نوروز از ابتدا تا انتها یک مراسم نمادین و زیبا بوده و هدف از آن به جریان انداختن نیروی زندگی و پالایش روح و روان است. ما در نوروز با کارهای نمادین خیر و برکت را به زندگی خود و دیگران فرا می‌خوانیم، از خانه تکانی گرفته تا غذای شب عید و سفره هفت سین همه چیز برای رسیدن به خیر و خوبی و تقسیم آن با دیگران به وجود آمده است. پیشینیان حتی غذای شب عید را نیز با توجه به باورهای خاصی انتخاب کرده بودند؛ به همین دلیل و بر اساس باورهای پیشینیان امروزه غذای شب عید اکثر ما ایرانیان را سبزی پلو با ماهی تشکیل می‌دهد. جالب است بدانید در گذشته امکان تهیه ماهی در بیشتر شهرهای ایران نبود. با ما همراه باشید تا با هم سری به شهرهای مختلف ایران بزنیم و با غذاهای محبوب شب عید بیشتر آشنا شویم.

شنبه بیست و هفتم اسفند ۰۱ بیشتر بخوانید

بریانی غذایی خوشمزه از اصفهان تا سنگاپور همراه با دستور پخت

بریانی غذایی خوشمزه از اصفهان تا سنگاپور همراه با دستور پخت

بریانی اصفهان با بیش از 400 سال قدمت یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که در انواع مختلف مثل ریانی بمبئی ، بریانی خانگی بنگلادشی ، بریانی سریلانکایی ، بریانی جوجه ، بریانی سندی ، بریانی برمهای ، بریانی ناسی سنگاپور ، بریانی عراقی ، بریانی ماهی پنجابی ، بریانی میگو  در سراسر جهان طبخ می‌گردد

دوشنبه چهارم اردیبهشت ۰۲ بیشتر بخوانید

عید نوروز و قصه بلند بالای دمپایی و آجیل

عید نوروز و قصه بلند بالای دمپایی و آجیل

اگر در خانه‌های ایرانی کودکی کرده باشید، قطعا در روزهای منتهی به سال نو، درگیر عملیات تعقیب و گریز برای پیدا کردن آجیل شب عید شده‌اید! عملیاتی که فارغ از پیروزی یا شکست، همیشه هیجان مخصوص به خودش را داشت.
هیجانی که اگر به موفقیت ختم نمی‌ شد می‌توانست با ضربات سنگینِ پرتاب دمپاییِ حضرت مادر، به ضرب و جرح کوچکی هم بینجامد! خلاصه که بوی آجیل شب عید، سرآغاز مأموریت غیر ممکنی بود که برای موفقیت در آن لازم بود گاهی از تام کروز و استعدادهای جاسوسی‌اش یاری بگیریم؛ تا پستوهای خانه را فتح کرده و در نهایت بتوانیم آجیل نوروزی بخوریم .

یکشنبه بیست و هشتم اسفند ۰۱ بیشتر بخوانید
هدر سایت
هفته نامه خبر سبز
رپرتاژ آگهی
تبلیغات
تبلیغات2
تبلیغات3
تبلیغات4
تبلیغات5
دانلود نشریات لبخند سبز
آخرین اخبار