menusearch
labkhandsabz.ir

ناهید درجاتی

جستجو
پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۴:۰۶

دستور پخت کلم پلواز شیراز تا مشهد

دستور پخت کلم پلواز شیراز تا مشهد

شیراز از زمانهای دور به همه چیز معروف بوده است و هر آنچه خوشمزه است حتما یک رگ و ریشه ای  از شیراز دارد مثلا فالوده شیرازی البته فالوده کرمانی هم داریم ولی شیرازی آن یک چیز دیگر است و یا همین کلم پلو که اصلش برای شیراز است ولی اانواع مختلفی از تهران تا تبریز و از تبریز تا مشهد و از آنجا تا خود کیش هم برای خودشان یک کلم پلو دست و پا کرده اند البته نه اینکه خیلی فرق داشته باشند بلکه کمی ادویه و نمک فلفلش را زیاد و کم کردند و یا سبزی های محلی خودشان را ریختند و شد برای آن منطقه ولی اصلش برای شیراز است در ادامه چند مدل کلم پلو که شامل کلم پلو شیرازی، کلم پلو تهرانی، کلم پلو مجلسی و کلم پلو با گل کلم را برایتان می‌اوریم که امیدوارم از خواندن آن دهانتان آب بیفتد و بعد از درست کردن از خوردنش لذت ببرید

پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱بیشتر بخوانید

مراکز خرید مشهد

مراکز خرید مشهد

چرخیدن و خرید کردن در سفر از لذت بخش ترین کارهای هر مسافرت است که گردشگران حداقل یک روز را به آن اختصاص می‌دهند، در این بخش به معرفی بازارها و مراکزخرید شهر مشهد می‌پردازیم و آنها را معرفی می‌کنیم

چهارشنبه ۳ اسفند ۱بیشتر بخوانید

ته چین غذایی از ته ته چین

ته چین غذایی از ته ته چین

ته چین را می‌توان اولین غذای مشترک دو ملت ایران و چین نامید، این غذای خاص ایرانی چینی که از ایران به ته‌چین رفته و ازآنجا به تمام کشورهای دیگر صادر گردیده که آن را به نام سوچی چین می‌شناسند که مخلوطی است از برنج شفته و ماهی نپخته که با ترشی کیمچی تند کره‌ای میل می‌کنند ولی در ایران آن را با مرغ، بادمجان و هر آنچه در یخچال از شب قبل مانده باشد مخلوط می‌کنند و باکمی ماست و زعفران که نه چون گران است به‌جایش زردچوبه می‌پزند و به خورد عاشقان ته‌دیگ می‌دهند.

پنجشنبه ۲۷ بهمن ۱بیشتر بخوانید

بزقرمه غذای اصیل ایرانی از شیراز تا کرمان

بزقرمه غذای اصیل ایرانی از شیراز تا کرمان

استان های کرمان و فارس در کنار همه ی جاذبه‌ های فرهنگی خود ‌دارای غذاهای سنتی و محلیِ پرطرفدار بسیاری است. بزقرمه یکی از غذاهای معروف، با طعمی فوق العاده و نامی عجیب است. این غذا به سبب وجود گوشت بسیار لطیف و خوشمزه بزغاله در ترکیب خود به این اسم نامیده‌ شده است، اما امروزه اغلب از گوشت گوسفند در طبخ آن استفاده می‌شود. این غذای محبوب همچنان در بین مردم عشایر ایل قشقایی از رونق بسیاری برخوردار است و اغلب در جمع‌ های خانوادگی و خودمانی برای وعده‌ ی نهار طبخ می‌شود.

پنجشنبه ۲۹ دی ۱بیشتر بخوانید
هدر سایت
هفته نامه خبر سبز
رپرتاژ آگهی
تبلیغات
تبلیغات2
تبلیغات3
تبلیغات4
تبلیغات5
دانلود نشریات لبخند سبز
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب