لبخند سبز - یازده سال از شبی که داریوش و دو رفیقش پانزده شمش طلا را دزدیدند میگذرد و او که این روزها و شبها را با کارگری در ترکیه گذرانده تنها امیدش رضایت خانواده دوست و همدستش سیروس است.
زیرا در شب دزدی، جنازه او چند خانه آنطرف تر پیدا شد و حالا خانواده سیروس دنبال داریوش میگردند تا انتقام بگیرند.
داستان داریوش که به نویسندگی و کارگردانی هادی حجازی فر جهت پخش در فیلم نت در ژانر جنایی با برخی از بازیگران مجموعه پوست شیر شامل هادی حجازی فر، مهرداد صدیقیان، ژیلا شاهی، عباس جمشیدی فر، سحر دولتشاهی، نسرین مقانلو، علی صالحی، آتش تقی پور و سعید امیرسلیمانی تولید گردیده در همان قسمت اول نشان داد با سریالی روبرو هستیم که در آن خشونت موج میزند باید با توجه به فضای کار و قشر انتخاب شده اجتماعی، منتظر هر رفتار و گفتار ناهنجاری بود به همین دلیل در آغاز نمایش این مجموعه توصیه میکند افراد زیر ۱۵سال از دیدن آن صرفنظر کنند.
از نکات جالب آثار حجازی فر که بهنوعی امضا برای او بدل شده است استفاده از زبان آذری حتی در کمتر از یک سکانس است که میتوان این نوع رفتار را مثبت ارزیابی کرد چراکه ایران سرزمین اقوام مختلف است که در کنار هم زندگی میکنند و توجه به فرهنگ و گویش اقوام در انواع رسانهها امری واجب برای تولیدکنندگان است.
از دیگر نکات بارز این سریال استفاده از کاتهای صحیح و عدم تلف کردن وقت بیننده است که همهچیز بهاندازه و درست است.
روایت داستان دارای ضربآهنگ خوبی است و اضافه گویی ندارد در جایی که تصویر باید سخن بگوید، میگوید و اگر نیاز شد گفتگو به کمک تصویر میآید نه تصویر به کمک گفتگو که این امر یک اصل مهم در تولید آثار تصویری است.
البته در همین قسمت اول سؤالات بیجواب وجود دارد مثلاً چگونه داریوش یازده سال در ترکیه بدون اینکه گیر پلیس بیفتد زندگی کرده و نکته جالبتر رفیقش مرتضی با بازی علی صالحی است که او هم مرتکب قتل شده و به ترکیه گریخته و یا شوهر دخترش کیست و کجاست و سؤالات دیگری از این قبیل که امیدوارم در ادامه سریال به این جوابها برسیم.
درمجموع قسمت اول داریوش بهجز استفاده عمدی از خواننده زن لسآنجلسی و نوشته روی سنگقبر که بخشی از ترانه داریوش اقبالی است که پیشتر به خاطر پخش آهنگ او در تبلیغ این مجموعه نمایشی اعتراض نموده بود نمیتوان ایراد اساسی دیگری گرفت که امیدوارم در قسمتهای پیش رو دلیل این استفاده مشخص گردد وگرنه باوجوداین همه شعر و ترانه در همین مضمون بکار بردن چنین چیزی محل ایراد است.